Mette wint brons met Letterenloop

Er waren op zondag 15 juni vele goede prestaties bij de Letterenloop door AV Haarlemmers. Waaronder door Mette. Ze werd derde bij de 1500m in een tijd van 05:59. Nét onder de 6 minuten.

Ook Marijke Zwaag deed mee aan de Letterenloop voor haar toenmalige werkgever uitgeverij Lemniscaat. Van haar collega Marc Suvaal kreeg ze de nodige support onderweg, die na zijn NK-deelname op polshoog de vorige dag nu “lekker wilde meehobbelen” en tijd had om onderweg zijn veters te strikken – terwijl zij zwoegend de kilometers liep. Maar deze coaching werd wel beloond met een dik PR van 25:47 min, dat zij overigens twee weken later alweer aan gort liep.

Wie ook niet ontbraken waren Daan Oppenhuis, die een tijd van 16:53 minuten op de klok zette en schrijver van dit artikel: ik voltooide mijn 10 kilometer in 49:05 minuten.

Aanvulling van Marijke: “Ben ik nog iemand vergeten? In de uitslagenlijst wordt de atletiekvereniging niet vermeld. Bij voorbaat excuses en wanneer je mee doet aan een loopje, stuur je tijd even per e-mail naar de redactie!”

Mette neemt de derde prijs in ontvangst.

Mette neemt de derde prijs in ontvangst.

Geplaatst op
15 juni 2014
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren