Trackmeeting in Utrecht

Gisteravond gingen twee moedige atleten en één fanatieke supporter naar de trackmeetings in Utrecht toe. De trackmeetings zijn de grootste instuifwedstrijd van Nederland. Er zijn dus altijd veel deelnemers, waaraan je je kan optrekken. Een prima wedstrijd voor PR’s dus.
Dick de Groot liet op het werpen zien dat hij deze winter goed heeft getraind. Met het kogelstoten stootte hij een halve meter verder dan vorig jaar 9.26. Ook bij het speerwerpen wierp Dick een nieuw PR: 37.74.
Niels Ran sprong bij het hinkstapspringen een prima afstand van 12.35. Toen het hinkstapspringen geëindigd was, had Niels helaas loodzware benen. Na twee sprongen verspringen vond hij het daarom mooi geweest. Niels had in zijn eerste sprong een redelijke 5.48 gesprongen.
Als supporter heb ik me prima vermaakt. Er zijn bij de trackmeetings altijd onderdelen bezig en ook is de nationale top op veel onderdelen aanwezig. Het was dus een aantrekkelijke wedstrijd om te kijken.
Kortom we hebben een prima avond gehad en volgende week gaan we weer op naar Heiloo voor de volgende instuifwedstrijd. :)

DSC01068[1]

DSC01076[1]

Geplaatst op
9 augustus 2014
Auteur
Daan Oppenhuis
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren