Flame Games 2014

Justin Gatlin, ‘s werelds snelste 100m loper komt naar Amsterdam!!

Stond er groot geschreven op de website van de flame games. Ooo foutje ik bedoel op de website van de ENERGY LAB flame games. Zoals de speaker tot onze irritatie elke vijf minuten benadrukte. Maar ja je moet wat overhebben voor je hoofdsponsor. De energy lab flame games is de grootste atletiekwedstrijd in Nederland met vele nationale en internationale toppers, dus dan mag de hoofdsponsor wel een beetje in het zonnetje gezet worden.

Er waren drie AV Haarlem leden als toeschouwers naar deze wedstrijd toegegaan: Pim Pauel, Niels Ran en ik. Het was een fantastisch spektakel! Met een geweldig optreden op de 1000 meter(2.38.01) zette Susan kuijken voor mij de beste prestatie van de dag neer. Niels vond het verspringen erg gaaf om te zien en Pim vond de 100 meter met Churandy Martina en Justin Gatlin het mooiste onderdeel.

Pim was ook zo slim om tussen de halve finale en de finale van de 100 meter snel naar de inloopbaan toe te gaan, waar Justin Gatlin zich aan het voorbereiden was op de finale van de 100 meter. Hoewel hij over een uur al weer de 100 meter moest lopen, had Justin Gatlin toch alle tijd om even op de foto te gaan met zijn fans!

De flame games hadden naast de atletiekonderdelen nog veel meer te bieden. Onder de ander de ENERGY LAB FLAME GAMES BAND zorgde voor veel sfeer in het stadion tussen de onderdelen ;).
De avond werd spectaculair afgesloten door een professionele vuurwerkshow.

De Flame games zijn dus een erg leuk evenement en ik wil iedereen die atletiek leuk vindt, aanraden om volgend jaar naar de flame games toe te gaan.

22-08-2014 Flame Games Amsterdam Nederland Atletiek foto: Kees Nouws :

pim met gatlin

Geplaatst op
29 augustus 2014
Auteur
Daan Oppenhuis
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren