Lionsloop vindt plaats op 6 april 2e paasdag

De 30ste Lions Heuvelloop 2015

Op maandag 6 april as., tweede paasdag, organiseert de Lionsclub Zuid-Kennemerland in samenwerking met de Atletiekvereniging Haarlem haar 30ste editie van de Lions Heuvelloop.
De gehele opbrengst van de loop komt ten goede aan de Reddingsbrigade Bloemendaal en Stichting Baanfonds: vrijetijdsbesteding van mensen
met een verstandelijke handicap in Zuid-Kennemerland.

Ook dit jaar is er weer de FAMILYRUN, deze loop van ongeveer 2km naar de trap van de Hoge Duin en Daalseweg, start om 10.30 en is bestemd voor jong (t/m 11 jaar) en ouders. Iedereen die zich fit genoeg voelt is welkom.
De 5km loop vindt volgens traditie plaats in de straten rond het “Kopje van Bloemendaal”. De 10 en 15 km wedstrijd – en prestatieloop over een zeer mooi parcours in de duinen van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De organisatie heeft, in verband met de druk op het park, besloten om het totaal aantal deelnemers voor de 10 en de 15 km te limiteren tot 500.

De winnaars van de 15 km (dames én heren) ontvangen een overnachting voor 2 personen in een luxe kamer met Amerikaans ontbijt buffet in één van de Nederlandse Park Plaza hotels. Op de 5 en 10 km zijn er prijzen te winnen als je het parcoursrecord breekt ! (zie de scherpe tijden op onze de website).
De Lions Heuvelloop is opgenomen “Runnersworld Kennemer Loopcircuit” (zie de website). Een vijftal lopen in de directe omgeving vormen de basis van dit door Runnersworld Haarlem geïnitieerde circuit.
De start van de Heuvelloop is om 11 uur op de hoek van de Lonbar Petrilaan en de Hoge Duin en Daalseweg in Bloemendaal. Afhalen startbewijs, na-inschrijving en verzorging: Sport- en Tennishal Tetterode, Tetterodeweg 15, Overveen, vanaf 09:30 uur.
Inschrijving is mogelijk via de website www.lionsheuvelloop.nl of op de dag van de loop zelf vanaf 9.30 in de Tetterodehal te Overveen.

Geplaatst op
5 februari 2015
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren