Runnersworld circuit

Runners worldVan het lange afstandsfront: Runnersworld Cross Circuit

Geen doping of matchfixing, maar gewoon lekker rossen door de bossen! Met dit motto bestormen de lange-afstandsvrouwen en mannen het podium van het algemeen klassement in het Runnersworld Cross Circuit. En dat op de vroege zondagochtend onder vaak barre weersomstandigheden. Na 5 van de 7 crossen dit seizoen ligt een aantal AV Haarlemmers op medaillekoers. Bijvoorbeeld: bij de V45 staat Gerlies Nap op de 2e plaats (knap!); bij de M45 staat Marco Bijtenhoorn 6e en Cor Aarsen op een 5e stek; en, bij de M50 is het superspannend met Adrie Tol op 7, Sander Overdevest op 5 en good old Frank Peeters op de 4e plaats. Wie brengt er het edelmetaal thuis voor AV Haarlem? Wie wint de onderlinge strijd bij de mannen? Kom het zelf zien bij de finale op zondag 6 maart, te Heiloo (AV Trias), en ren eventueel zelf een rondje mee. Warm aanbevolen!

Dit is een bijdrage van John Komen

Geplaatst op
16 februari 2016
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren