Let op! Donderdag 17 maart training in PNH-Hal

In verband met een seminar van het CIOS en het NOVA college is het Kennemer Sportcenter donderdag 17 maart niet beschikbaar. De training voor pupillen en junioren zal daarom eenmalig plaatsvinden in de Provincie Noord Holland (PNH) Hal in het Pim Mulier sportpark. De PNH-hal ligt aan de Pim Mulierlaan tegenover het Mendelcollege en naast het honkbalstadion.

Donderdag 24 maart en donderdag 31 maart is de training weer in het Kennemer Sportcenter.

Vanaf maandag 4 april gaat het zomerseizoen in en dat betekent dat de trainingen weer op maandag- en donderdagavond zullen zijn. Kijk voor meer informatie op: http://avhaarlem.nl/trainen/schema-zomertrainingen/

Geplaatst op
17 maart 2016
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren