Wedstrijdverslag: AV Haarlem pupillen maken vliegende competitiestart

(voor meer foto’s zie de AV Haarlem pagina op Facebook) IMG_0987 Op 16 april te Haarlem vond de 1e pupillencompetitie wedstrijd van het seizoen plaats. De Haarlemmers waren dus in het voordeel omdat we een thuiswedstrijd hadden. Dat we in het voordeel waren was gelukkig goed te zien aan de prestaties van onze deelnemers. Iedereen had minimaal 1 onderdeel waar hij/zij echt op uitblonk. Maar wat mij het meeste opviel tijdens de wedstrijd, was dat iedereen enorme vooruitgang had geboekt met hun techniek. Alles zag er echt professioneler uit: de loopstijl, springtechnieken en werp-/stoottechnieken. Als trainer ben ik dus erg tevreden over deze wedstrijd, want ik kon duidelijk zien dat alle trainingen niet voor niks waren. Naast de goede prestaties was het natuurlijk ook heel erg gezellig, niet alleen met de pupillen maar ook met alle ouders, die actief hun kind(eren) aan het supporten waren. Verder waren er een paar prestaties van de deelnemers die het meest opvielen en dus ook even een extra vermelding verdienen: Het estafette team van de JPA2 (Tymo, Sven, Jarno en Derk) dat 2e werd in een tijd van 38,84sec. Igor Hijlkema die 4e werd met de 60m bij de JPA1 in een tijd van 10,30sec. Tymo Bouman werd 4e met de meerkamp bij de JPA2 met 1465 punten (maar 3 punten minder dan de nummer 3). Sven Koolmoes en Tymo Bouman sprongen allebei 1,20m bij het hoogspringen JPA2. Olliver Könst werd 3e met de meerkamp bij de JPMini met 781 punten. Jezzie Eelman won zelfs 2 medailles: een bronzen voor haar 3e plek bij de meerkamp MPMini met 515 punten en een zilveren voor haar 2e plek bij de 600m MPMini in een tijd van 2min 38sec. Ook verdienen de ouders een speciale vermelding voor het helpen opzetten van de partytent. Want zonder gebruiksaanwijzing zo’n ding opzetten is een zeer uitzonderlijke prestatie. Alle andere uitslagen zijn te vinden op: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/5359/ Jason Komen, pupillentrainer AV Haarlem

Geplaatst op
21 april 2016
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren