Inschrijving geopend: Familiedag met Clubkampioenschappen

De zomervakantie is bijna voorbij, en daarmee komt ook het einde van het baanseizoen in zicht. Die sluiten we natuurlijk af met onze jaarlijkse onderlinge wedstrijden. Of beter gezegd: de Clubkampioenschappen op zondag 18 september van 10:00-17:00 uur! Want wie wil er nu niet graag clubkampioen worden en wie prolongeert dit jaar zijn of haar titel?

Niet gewijzigd dit jaar is de meerkamp met onderdelen: sprint – verspringen – kogel (of bal) en een lange afstand. En dan voor de masters, senioren en junioren het onderdeel speerwerpen erbij. Hoogspringen doen we niet, zodat we een compacter programma hebben. Maar nieuw dit jaar is wél de spannende opblaas-stormbaan van 21 meter die we neerzetten naast de heuvel op de atletiekbaan en waar je per categorie ook prijzen kunt winnen als je daar de snelste op bent. (Ja, óók de senioren worden uitgedaagd!)

Maar er is meer… wil je weten wat wij allemaal organiseren?

Ga nu naar het inschrijfformulier <<<<<<<<

De reeds ingeschreven atleten zie je terug op de site van Atletiek.nu

 

Ook verwijzen we je graag naar 20160903 Chronoloog 18 september Clubkampioenschappen

Hartelijke groeten van de Feestcommissie en we zien je graag de 18e!

Elly, Marco, Jason, Dik, René, Viktor, Karin en Marijke

 

Geplaatst op
6 juni 2016
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren