Op 18 juni kidsrun in Olympisch stadion Amsterdam

image003
Op 16, 17, 18 en 19 juni vindt weer de ASICS NK Atletiek plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam! De beste atleten van Nederland zullen tijdens deze wedstrijd met elkaar de strijd aan gaan voor de medailles en zullen zich voorbereiden op de Europese Kampioenschappen in eigen land in juli. Jij kunt hier bij zijn! KidsRun Net als vorig jaar zijn er weer verschillende gave activiteiten te doen in en rond het stadion. Zo is er op zaterdag 18 juni de KidsRun. Deze populaire run is 600m lang en voor iedereen van 8 t/m 12 jaar. Je hoeft niet lid te zijn van een atletiekvereniging, dus vraag al je vriendjes en vriendinnetjes om ook mee te doen, zodat ook zij een keer ervaren hoe leuk atletiek is! Aanmelden Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en heb je altijd al een keer in het Olympisch Stadion willen lopen? Schrijf je dan nu hier in! De kosten voor deelname zijn €2,50. Dit is inclusief toegang tot de ASICS NK Atletiek op zaterdag voor jou én voor één van je ouders/begeleiders. Je kunt ook tijdens het inschrijven extra tickets kopen met 50% korting op het tarief van een (voltarief) dagkaart. Hierbij geldt een maximum van 3 extra tickets per inschrijving. Let op! Alleen tijdens het inschrijven kun je gebruik maken van dit gereduceerd tarief, daarna kun je alleen nog online of aan de kassa tickets kopen. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis entree. Mocht je allergieën hebben of andere bijzonderheden die wij moeten weten, dan vragen wij je deze te vermelden in het inschrijfformulier bij het vakje ‘opmerkingen’. Informatie Uiterlijk één week voor de NK Atletiek ontvang je een mail met daarin alle informatie die je nodig hebt, zoals tijdstippen, serie-indeling en melden. De serie-indeling zal gaan op basis van leeftijd. Omdat de KidsRun gericht is op plezier en beleving, zullen we de series niet indelen op pr’s. Voor alle informatie over de KidsRun en andere activiteiten tijdens de NK Atletiek kun je terecht op de website. Contact Mocht je vragen hebben over de KidsRun dan kan dat telefonisch (026-483 48 07) of via de mail aan KidsRun@atletiekunie.nl We hopen er, samen met jou, een spetterend feest van te maken!Hallo atleten!

Tot snel! Namens Team KidsRun,

Rachelle Sleebos

 

Geplaatst op
18 juni 2016
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren