Mette’s deelname aan de C-spelen

Op 27 en 28 augustus organiseerde AAC in Amsterdam de 49ste editie van de Nationale C-spelen. Met een PR voor polsstokhoogspringen van 2,27 m, gesprongen tijdens de Richard Coté Bokaal, had Mette Elgersma zich gekwalificeerd voor deze C-spelen. Onder prettige omstandigheden mochten 14 deelneemsters beginnen aan de finale van het polsstokhoogspringen. Vanaf het begin zat Mette niet in de wedstrijd. Het lukt haar nog om over 2.02 meter te springen maar hierna strandde ze. Toch kijkt Mette terug op een zeer geslaagd seizoen waarin ze haar PR met 57 cm heeft verbeterd.  Hiermee gaat ze vol goede moed het nieuwe seizoen in.

 

IMG_3878

De foto betreft de geslaagde sprong op 2.02 meter

Geplaatst op
27 augustus 2016
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren