Prachtige resultaten op D-spelen

Op zondag 5 september in het Olympisch Stadion gehouden Nationale d-spelen hebben Babs Koeman, Finn Damhoff en Erick Konst voor A.V.Haarlem meegedaan. Het was een herfstachtige dag ,veel wind en regen. maar allen hebben het geweldig gedaan. Op de 150 meter meisjes d-2 wist Babs na haar serie te hebben gewonnen in de vijfde tijd (21,87)zich te plaatsen voor de finale ,waar ze in een pr van 21,15 DERDE werd. Bij het verspringen eindigde ze als 12de met een afstand van 4.09. Erick onze fanatieke speerwerper kwam tot een afstand van 29m60 een 15e de plek bij de D-2      waarmee hij zelf niet tevreden was (de ware instelling)   

Finn, Junior D1, had op  discus een nieuw pr met 19.55, goed voor een 4e plek en bij kogel  een nieuw pr met 8.54 en een 7e plek.

Bijdrage van Ruud Wielart

Geplaatst op
11 september 2016
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren