Afsluiting OJC (Onderlinge Jeugd Competitie)

Afsluiting OJC (Onderlinge Jeugd Competitie)

29 september 2016 om 18:45 uur

Dit jaar hebben we voor het eerst de Onderlinge Jeugd Competitie (OJC) georganiseerd en dat was een groot succes! Wij hebben veel stralende koppies gezien, veel positieve reacties gehad en we hebben heel veel atleten zien groeien in hun prestaties.

Even bij het begin beginnen. In april zijn we begonnen met het opmeten van de persoonlijke prestaties van alle pupillen en CD junioren op de verschillende onderdelen. We hebben ongeveer om de maand op de maandag voor de junioren en op de donderdag voor de pupillen (vroege en late trainingen) gemiddeld twee onderdelen per training opgemeten. Elk onderdeel kwam twee keer aan bod. In totaal zijn er 6 avonden per atleet geweest, waarop de prestaties werden bijgehouden.

Deze OJC gaan we feestelijk afsluiten!

Op donderdag 29 september zullen we om 18:45 uur de resultaten bekend maken. Voor iedere plaats 1, 2 en 3 is er een medaille. Maar atletiek gaat niet alleen om winnen, maar ook om het hebben van veel plezier met elkaar. Daarom hebben we voor iedere atleet die mee heeft gedaan een prijs en een prestatiekaart waarop zijn of haar eigen prestaties vermeld staan van alle 6 de metingen. Ten slotte hebben we ook nog een aantal prijzen voor de atleten die de beste vooruitgang hebben laten zien tijdens de metingen.

Het zou leuk zijn als alle pupillen en CD junioren van AV Haarlem samen met hun ouders op donderdag 29 september aanwezig zullen zijn.

Tot de 29e allemaal!!

Dik, Bob, Siem, Jason, Pim, Emiel, Karin & Machteld

Geplaatst op
29 september 2016
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren