Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaarsreceptie

Bericht van de jeugdcommissie over de komende activiteiten in december & januari.

Beste leden,

Vanaf afgelopen zomer is de jeugdcommissie van onze vereniging weer actief geworden. De volgende drie activiteiten willen we graag onder jullie aandacht brengen:

Zondagochtend 4 december – Sinterklaasactie voor pupillen

10:00 – 12:00 uur

We hebben een schoentjes-actie bedacht voor de pupillen. Tijdens de trainingen is de ‘bouwtekening’ uitgereikt. Je kent ze wel uit de supermarkt: een schoentje dat je zelf in elkaar knutselt. Het schoentje kan uiterlijk vóór aanvang van die training op 4 dec. nog worden gezet. Samen met de trainers is er eerst een speciale pietentraining (incl. sportpieten) en na afloop is er een gezellig samenzijn met chocolademelk, pepernoten, Sinterklaasmuziekjes én gevulde schoentjes in de kantine. Er is al een ‘open haard’ met allemaal oefenpakjes waarop je je schoentje kunt neerzetten. Voor het mooiste versierde schoentje is er een prijs! Bekijk ook het speciale filmpje van Sint & Piet op onze Facebookpagina: www.facebook.com/AV.Haarlem

Wil je de bouwplaat zelf downloaden en printen? Dat kan! Klik hier voor de pdf: sinterklaastekening

Laat via ons Facebookevent weten dat je er bij bent!

 

Kerstloop op zondagochtend 18 december voor iedereen

10:00 – 12:00 uur

De trainers o.l.v. Jason organiseren een speciale Kerstloop voor pupillen, junioren en wie er mee wil doen van de senioren. Dit duurt de hele training en we vragen iedereen zijn of haar leukste kerstoutfit aan te trekken. Zet bijvoorbeeld je kerstmuts op! De leukste outfit belonen we met een AV Haarlem-prijs. Na afloop organiseren we een gezellig samenzijn voor iedereen in de kantine met kerstbrood, warme chocolademelk en kerstmuziekjes.

 

Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari voor iedereen

11:00 – 14:00 uur

Noteer de datum alvast in je agenda: de traditionele jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze vereniging. Samen met het bestuur en de kantinecommissie wordt deze bijeenkomst georganiseerd. Na de trainingen in de kantine: stoelen aan de kant, en statafels in het midden – een lekker hapje & drankje erbij en natuurlijk ruimte voor de beste wensen. De senioren én LA-groep zullen eenmalig eerder starten met de training zodat we allemaal tegelijk klaar zijn.

 

-> Er komt een AV Haarlem-jaaroverzicht mét quiz! We willen iedereen vooraf vragen zijn belangrijkste, mooiste of favoriete prestatie(s) van het aflopen jaar 2016 met ons te delen. Zodat we een mooi, divers overzicht kunnen maken. Ga even na welke wedstrijden je bijv. allemaal hebt gedaan. Mail je moment in 3 zinnen liefst mét foto vóór 1 januari naar: marijkezwaag@gmail.com

 

Ideeën voor het nieuwe jaar?

Heb je leuke ideeën voor jeugdactiviteiten? Laat het ons weten! Spreek één van ons aan op de training of laat het per e-mail aan ons horen.

 

Vriendelijke groeten van de jeugdcommissie,

Karin Nilsson, Jason Komen, Dik de Groot, Machteld Bouman en Marijke Zwaag

 

Heb je als ouder vragen? Meer informatie inwinnen? Telefoonnummer Marijke: 0627054067

 

Geplaatst op
27 november 2016
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren