Info: Pupillencompetitie 8 april Haarlem

Beste atleten, ouders en trainers,

Aanstaande zaterdag 8 april vindt de eerste pupillencompetitiewedstrijd van het nieuwe seizoen plaats in Haarlem. Wij, als wedstrijd organisatiecommissie van KAV Holland en AV Haarlem gezamenlijk – heten alle verenigingen van harte welkom vanaf 10:00 uur. Onze baan bevindt zich op de Jaap Edenlaan 4, te Haarlem. Je kunt aan het begin van het Pim Mulier sportpark ook al parkeren. Wanneer het druk is, raden we dat aan.

In de kantine serveren onze vrijwilligers lekkere koffie & thee voor een euro, zakjes snoep, chocolade, appels, tosti’s, broodjes worst en diverse blikjes frisdrank of flesjes AA. Denk er aan dat je alleen contant kunt afrekenen bij ons. Voor een snack kun je aan de overkant terecht bij de voetbalkantine DSS.

Bij de start van de 100 meter bevinden zich nieuwe kleedkamers, waar ook toiletten en douches zijn. Wanneer je op onze baan arriveert, loop je links richting de tribune en dan een klein stukje door.

De juryvergadering is om 10:30 in ons krachtcentrum, wat zich naast de kantine bevindt. Daar zal de koffie en thee voor alle vrijwilligers klaarstaan en een lunchpakketje.

Heeft u nog vragen? Stuur vooral een mailtje naar ons op: wochaarlem@gmail.com, we antwoorden zo snel als mogelijk.

We hopen het chronoloog op deze plaats uiterlijk vrijdag 7 april te publiceren.

Met vriendelijke groet,
De WOC: Kees Roosen (wedstrijdleider), Viktor Beelen (jurycoördinator), Karin Nilsson, Frits Wiltink, Bas van Aken & Marijke Zwaag (secretariaat), Niels Ran, Hidde Koot, Vincent Konst, Niels Dequeker & Daan Oppenhuis (team ET)

Geplaatst op
5 april 2017
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren