Lionsloop 2017

jury lionsloop 2017Huldiging LLLionsloop 2017

 

De 32ste editie van de Lionsloop was een succes en niet in de laatste plaats weer door de ondersteuning van onze AvHaarlem vrijwilligers. Het weer hielp ook wel een beetje want zoals de, door de wol geverfde weg-atleet weet, “als je om 9 uur uit het raam kijkt en het regent dan duik ik er weer in” (in bed bedoel ik).  Maar op 2e Paasdag niet, een zonnetje, een Paashaas en ongeveer 520 deelnemers.  We hadden dit jaar voor het eerst de finishregistratie van AvHaarlemmermeer geleend. Dat scheelt een hoop in de kosten maar betekende wel een nieuwe aanpak bij de inschrijviing. We kunnen inmiddels beschikken over een flinke groep ervaren vrijwiligers en een gesmeerde samenwerking met de Lions vrouwen en mannen dus dat ging goed.

We hebben ook even snel de nachtmerrie overwonnen van de “neerdalende finishboog”. De stroom viel kortstondig uit en eigenlijk heeft alleen “onze” dappere Daan zich onder de boog door moeten worstelen. De rest heeft niets gemerkt.

Zoals ik als speaker al meldde; door alle sponsoren en een flinke deelname kunnen we weer een mooi bedrag overmaken naar de Kinderuniversiteit in Haarlem, het goede doel van dit jaar.

 

Inmiddels kijken we alweer naar volgend jaar waarin we opnieuw de Lionsclub Zuid-Kennemerland zullen ondersteunen en samen met de sponsors (zoals Runnersworld Haarlem) gaan proberen aan de 600 deelnemers te komen.

De vrijwilligers worden, inmiddels traditiegetrouw, nog op een borrel getracteerd, waarbij, voor sommigen het woord “borrel” zeer rekbaar is (zowel in tijd als in aantal). Enfin, het is allemaal onderdeel van het evenement.

Daarnaast wordt de vereniging er ook nog wat wijzer van want penningmeester John kan elk jaar weer een prettige rekening sturen voor onze ondersteuning.

 

Dank voor alle hulp en we hebben inmiddels een wachtlijst voor vrijwilligers ! Bijgaand nog wat sfeerfoto’s en een leuk stukje dat in het Haarlems Dagblad stond. Voor meer foto’s kijk op de website www.lionsheuvelloop.nl

 

Ad, Rene en Bert

Geplaatst op
7 mei 2017
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren