Clubkampioenschappen AV Haarlem

Inschrijving geopend via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/16434/

Toelichting: dit jaar kon het niet anders dan de jaarlijkse Clubkampioenschappen op zaterdag te organiseren. Heel september zit al vol met Winschoten, Promotiewedstrijd voor de dames senioren, NK estafette voor verschillende teams en op 1 oktober houdt KAV Holland haar jaarlijkse onderlinge.

Blijft voor ons het weekend er na over, maar op zondag de 8e is Rondom Haarlem, waar toch ook een grote delegatie van onze club aan meedoet. En zonder juryleden, draaien we geen wedstrijd. Dus het is niet anders en natuurlijk wordt het weer net zo leuk als vorig jaar!

Zaterdag 7 oktober –> Noteer in je agenda!!

Geplaatst op
7 oktober 2017
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren