17 december: kersttraining

Weet je nog vorig jaar? (klik voor foto’s)
We nodigden iedereen uit zijn leukste kerstoutfit aan te trekken naar de training en werden verrast door zoveel mooi uitgedoste atleten en hun ouders!! Dat doen we natuurlijk dit jaar weer en wel op zondag 17 december!

Alleen zonder kerstloop. Gewoon je normale training, achteraf lekker warme chocolademelk drinken voor de atleten in de kantine. Even gezellig met elkaar bij de kerstboom in de kantine napraten en vooruitblikken op de kerstvakantie.

Want: op zondag 24 december en zondag 31 december zijn er geen trainingen voor de jeugdgroepen: pupillen & junioren. Geniet lekker van je kerstvakantie, af en toe nog een beetje sporten en we zien je graag terug op zondag 7 januari!

Geplaatst op
11 december 2017
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren