Gezocht: versterking bestuur! Functie: secretaris

Beste Haarlemmers,

Het bestuur van onze mooie vereniging zoekt binnenkort versterking. Onze huidige secretaris Peter zal na 13 jaar aftreden, en om die reden zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid in de functie van secretaris.

We hopen een atletiekliefhebber in ons bestuur te kunnen verwelkomen. Je hebt zin om mee te denken over de toekomst van AV Haarlem, bent betrokken en je hebt zin om actie te ondernemen.

De praktische taken:
– Je fungeert als contactadres voor de club zowel  in- en extern incl. de verzorging van de meeste correspondentie
– Je houdt gedurende het jaar bij wat er in de club gebeurt en maakt daarvan een jaarverslag
– Je stelt elke maand de agenda’s voor de bestuursvergadering op en maakt die voor de jaarlijkse ALV op basis van input uit het bestuur
– Je bent notulist bij de bestuursvergaderingen en de ALV
– Je verzendt de notulen naar de bestuursleden per e-mail
– Je regelt de baan- en zaalhuur voor de club bij SRO

Alle bestuursleden worden aangesteld voor een periode van 3 jaar.
De bestuursvergaderingen zijn 1x per maand op een dinsdagavond van 20:00 – 22:00 uur.

Voordrachten van kandidaten voor het bestuur dienen ondertekend door 5 leden en vergezeld van een bereidverklaring van de kandidaat 10 dagen voor de vergadering te worden ingediend bij de secretaris.

We hopen dan tijdens de komende ALV op 22 maart – jou als nieuw bestuurslid te mogen voorstellen aan de leden en om hun instemming te vragen.

Zie je het zitten, maar wil je toch meer weten? Neem contact op met ons. Je vindt onze contactgegevens hier. Je mag ons natuurlijk ook aanspreken op de baan of in de kantine.

 

Huidige secretaris sinds 2005, Peter Pijnaker (midden op de foto) – gaat afscheid nemen en we zoeken een geschikte vervanger.

 

Het huidige bestuur met van links naar rechts: voorzitter Dick Bais, secretaris Peter Pijnaker, bestuurslid Marijke Zwaag, penningmeester John Komen en bestuurslid Emiel Out.

 

 

Geplaatst op
24 januari 2018
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren