Verslag Oefenwedstrijd

Vorige week, op zondag 25 maart hebben we een geslaagde Oefenwedstrijd voor de jeugd van KAV Holland & AV Haarlem gehad. In de ochtend nog wat grijs en behoorlijk fris, maar in de middag liet zelfs de zon zich nog even zien.

Geschreven door: de Jeugdcommissies

De aftrap was voor de jongste jeugd, waarbij ze gingen sprinten, balwerpen, kogelstoten en verspringen. Alles op een speelse manier, maar wel met tijdsregistratie en jury, zodat er goed geoefend kon worden voor de aankomende (competitie)wedstrijden.

In de middag was de oudere jeugd aan de beurt, waarbij naast de looponderdelen, kogelstoten en verspringen ook hoogspringen, hordelopen en speerwerpen op het menu stonden.

Wist je dat er tussen deze sportiviteiten door zelfs nog ruimte was om het hoofd aan het werk te zetten met de atletiek-quiz? We hebben veel kinderen bezoekjes zien brengen aan de strategisch geplaatste speren met antwoorden, dus zijn er een boel atletiek-weetjes verzameld.

Terwijl de jeugd mooie prestaties neerzette op en rond de baan, was er ook een kledingbeurs waar men voor beide clubs clubkleding en bijvoorbeeld spikes kon aanschaffen. Deze kledingbeurs was ook dit jaar weer een succes, met een mooie opbrengst voor zowel de inbrengers van de kleding als voor beide verenigingen!

In de kantine kan tegenwoordig met pin worden afgerekend, waar meteen gretig gebruik van werd gemaakt. Weer een geslaagde investering dus.

Na afloop was er voor alle deelnemers een leuk aandenken van de JeugdCommissie van beide clubs, bestaande uit een lekkere chocolade Paashaas in een zweetbandje met als opdruk ‘Topper!’. Want dat is natuurlijk waar deze dag vooral voor bedoeld was: iedereen vertrouwen geven in eigen kunnen zodat we een gezellig, sportief en succesvol wedstrijdseizoen tegemoet kunnen gaan. Volgens ons is dat goed gelukt: veel succes en plezier allemaal!

 

Om alle uitslagen nog eens terug te zien ga je naar Atletiek.nu en ook de foto’s gemaakt door Wilco zijn terug te zien via deze link.

 

Geplaatst op
2 april 2018
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren