Lionsloop succes, ook voor Haarlem atleten

 

 

“Onze” 33ste Lionsloop was op 2e Paasdag een weliswaar natte maar ook weer een succesvolle editie. We hadden ongeveer 550 deelnemers en die hebben het erg naar hun zin gehad. Er zijn natuurlijk een paar belangrijke dingen te noemen.
Onze Babs Koeman heeft, op uitnodiging, op de 2km Family-run meegedaan en ze won hem ook maar meteen in 7:29, sneller dan iedereen. Ze was natuurlijk niet zomaar gevraagd want het bestuur had daarvoor besloten dat ze voor haar prestaties in 2017 de “Evert van Ravensberg Award” zou krijgen. Op de foto zien we Babs met de Award die ze zojuist van Frank van Ravensberg
heeft gekregen.

Daarnaast heeft onze Daan Oppenhuis op de 5km een knappe 16:56 neergezet. Dat was een stuk sneller dan in 2017 (17.16). En hij zat voor zijn prestatie ook nog wel even aan een inschrijftafel!

En dat brengt ons meteen op het laatste belangrijke feit; ons geweldige team van vrijwilligers. Een kik op de APP en ze komen. Weliswaar met een kleine hint van een “evaluatie” ergens in mei. Dank vrouwen en mannen!

Groeten,
Ad, Rene en Bert

Geplaatst op
10 april 2018
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren