Huldiging Jurgen Wielart

 


Graag je aandacht voor de aanstaande huldiging van de kersverse Nederlands Kampioen op de 800 meter: Jurgen Wielart! Afgelopen zondag liep hij in Utrecht naar de winst op deze afstand. Graag willen we hem als club op de training (=donderdagavond 28 juni) in het zonnetje zetten!!
Het idee is dat we met zoveel mogelijk atleten, ouders, reünisten en anderen een grote kring vormen om het ere-podium dat we bij de finishlijn opstellen.

Onze oproep aan iedereen: rond 19:15 uur… vindt deze huldiging plaats. Zodat alle atleten rond half 8 weer kunnen gaan trainen. Uiteraard ben je als niet-atleet van harte welkom om op de baan te blijven en een kopje koffie te drinken in de kantine.

Pupillen, junioren: heb je altijd al willen weten hoe je ook kampioen wordt? Wat je daar bijvoorbeeld wel en niet voor moet eten en hoe vaak Jurgen dan traint? Bedenk je eigen vraag, dan geven we jou de kans die te stellen. Je mag natuurlijk ook je handtekeningenboekje meenemen. Heb je nog andere feestelijke ideeën? Houd je vooral niet in. Zo’n kampioen huldigen we niet elke dag op onze club. (Confettikanon, iemand?)

 

Geplaatst op
28 juni 2018
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren