Tymo & Derk sluiten D-juniorentijd fraai af

Afgelopen zondag hebben Derk en Tymo de laatste indoorwedstrijd gehad als D-junior. De wedstrijd vond plaatst in de Diekmanhal te Enschede. Een prachtige sportzaal met als enig nadeel dat er geen tartanbaan was. De spikes hadden ze helaas voor niets meegenomen. Dit mocht echter allemaal de pret niet drukken. Tymo behaalde een fraaie derde plek in de finale op de 60 meter in een tijd van 8,66 en Derk werd vierde in 8.86. Met drie series in de benen werd er gestart met hoog. Timo sprong een nette 1.35 en Derk bleef steken op zijn aanvangshoogte. De finale van de 60 meter horden hadden zowel Derk als Tymo gehaald. Tymo liet een keurige 10.58 klokken en Derk verbeterde op de valreep nog het clubrecord indoor met 10.30. Alles bij elkaar een succesvol weekend voor deze D-junioren van AV Haarlem.

Bekijk ook de filmpjes onderstaand van Derk op horden en Tymo op sprint.

 

 

 

Marijke Zwaag 29 oktober 2018, 22:10

2 reacties

 1. dickb:

  Hele goede prestaties heren!
  Dick Bais

  30 oktober 2018, 22:56
 2. leo van der veer:

  Mooie prestaties Derk en Tymo, en bovendien nog een clubrecord voor Derk. Ga zo door als C-junior.

  4 november 2018, 21:33

Reacties zijn gesloten.


Annuleren