Haarlemse Avondinstuif #2

De inschrijving van de avondwedstrijd op 23 augustus is geopend. Inschrijven kan via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/28418/

Na de succesvolle avondinstuifwedstrijden van vorig jaar organiseert de WOC dit jaar weer twee wedstrijden op de vrijdagavond. Op 23 augustus komen in het compacte programma de volgende onderdelen aan bod: 60m (MD), 80m (JD/MC), 100m, 200m, 800m, 5000m, Kogel, Discus, Hoog, Ver en Hinkstapspringen. De avond wordt afgesloten met de 4x100m estafette zodat je met je vereniging nog mooi een keer kan trainen voor het NK Estafette eind september. Dus kies je favoriete onderdeel uit en schrijf je in! Wees er op tijd bij want bij de technische onderdelen werken we met een deelnemerslimiet van 15 atleten per groep.

Mocht je vragen hebben: neem dan contact op met de WOC via: mailto:wochaarlem@gmail.com

Geplaatst op
25 februari 2019
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren