En gelukkig scheen ook de zon tijdens de 1e B-competitie!

Voor afgelopen zondag 28 april waren de voorspellingen niet zo best. Regen, harde wind en mogelijk onweer. Toen op Koningsdag de buien veelvuldig neerkwamen op de atletiekbaan, hadden de organisatoren er toch een hard hoofd in of het wel goed zou komen. Met de wind bijvoorbeeld: als die was gedraaid naar het noorden had ook de polsstokinstallatie nog gekeerd moeten worden. En de wedstrijdleider had zijn calamiteitenplan klaarliggen als het zou gaan onweren, meldde hij bij de ploegleidersvergadering ‘s ochtends. Maar hé, dan nu het goede nieuws: de zon scheen heel vaak en veel zondag en het ging maar één keer regen.

Dus werd het een prachtige 1e B-competitie voor de teams van AV Haarlem én voor de organisatie, want dat waren we zelf samen met KAV.

Bekijk hier alvast de foto’s, gemaakt door Edwin Koolmoes. Het verslag van de wedstrijd volgt later.

Geplaatst op
28 april 2019
Auteur
Dik de Groot
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren