Super Hero Kids Run

Op 15 september 2019 vindt de allereerste Haarlemse SuperHero Kidsrun plaats in het Burgemeester Reinaldapark in Parkwijk. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen in hun favoriete superhelden outfit meedoen aan de SuperHero Kidsrun. Op de twee afstanden (1.0 km, 2.5 km) kunnen kids een super vet parcours lopen en hun eigen superkrachten ontdekken in de speciale Superkrachten area’s. 

De kinderen kunnen zich via de deelnemende jongerenorganisaties uit Parkwijk en Schalkwijk inschrijven om zo een ‘echt’ superhelden startnummer te krijgen. Dit startnummer is tevens de stempelkaart waarmee ze vijf belangrijke superkrachten ontdekken. Deze Superkrachten worden opgedaan in speciale area’s die door o.a. Triple ThreaT, Rebup, Sportsupport, Stichting Samen en Blast-zone worden ingericht. Als de kinderen alle stempels hebben verzameld en alle superkrachten beheersen, kunnen ze met de stempelkaart een overheerlijke pannenkoek halen bij het Pannenkoekenparadijs. 

De Superhero Kidsrun is een initiatief van Lech Bakhuizen van den Brink en wordt mede-georganiseerd door STAD en de jongeren van Young Leaders en Next Gen. 

Meer informatie: http://www.superherokidsrun.nl/

Geplaatst op
3 september 2019
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren