Sinterklaasviering pupillen

Afgelopen zondag verrasten de pieten onze pupillen doordat zij een bezoek hadden gebracht aan de atletiekbaan. Ze hadden allerlei materiaal voor leuke spellen klaargezet. Mirthe las het gedicht voor van Sint & Piet en daarin stond beschreven welke aanwijzingen onze pupillen konden volgen om de plek van de cadeautjes te vinden.

Met hulp van een aantal junioren hebben de pupillen het circuit van spelletjes voltooid en hiermee een leuke trainingsochtend gehad. Na afloop werd er warme chocolademelk in de kantine gedronken en werden de cadeautjes uitgedeeld. Tevens waren de zelfgeknutselde schoentjes gevuld met een lekkernij.

Veel dank aan de jeugdcommissie o.l.v. Mirthe die deze activiteit heeft verzorgd!

Voorlezen van het gedicht
Wie heeft er nog geen cadeautje?
Een hele mooie uitvoering van de schoen met foto’s van afgelopen jaar op de atletiekbaan.
En de maakster: Eveline!
Geplaatst op
5 december 2019
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren