Verplaatst tot nader order: ALV – Algemene Ledenvergadering

Gezien de beperkingen die er momenteel van kracht zijn voor bijeenkomsten, kunnen we op korte termijn geen ledenvergadering organiseren. Dat betekent uiteraard dat we als bestuur achter de schermen wel de benodigde voorbereidingen treffen, maar niet anders kunnen dan wachten op groen licht van onze overheid. We hebben een online vergadering overwogen, maar vinden de urgentie momenteel niet zo hoog liggen dat we dit moeten doorzetten.

Daar komt bij dat onze voorzitter uitgerekend is om te gaan bevallen begin mei; dus er zal gekeken moeten worden naar haar lichamelijke conditie – of ze er bij kan zijn. En liever: even wachten tot ze er bij kan zijn.

Conclusie: we weten het gewoon niet en houden de actuele berichtgeving in de gaten.

Locatie: kantine op de atletiekbaan

Tijdstip: inloop vanaf 19:30, aan de bar voor koffie en thee

Aanvang vergadering: 20:00 uur

Na afloop nog een borrel met elkaar en toast op ons jubileumjaar!

Geplaatst op
9 februari 2020
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren