Terug naar normale zomerrooster

Beste leden,

Allereerst: excuses! Sorry dat we het bericht om terug te gaan naar het normale zomerrooster zo laat communiceren. Dit heeft alles te maken met de ALV van gisteravond, waar het bestuur zich volledig op had gericht. Wij realiseerden ons te laat dat de versoepelingen van een ‘intelligente lock-down’ naar ‘ruimte met regels’ gaan, per 1 juli ook van toepassing zouden zijn op ons. In die zin: we mogen weer met meer groepen tegelijk op de baan trainen omdat afstand houden als atleet – ongeacht je leeftijd – tijdens het trainen niet meer hoeft. Jup – zie protocol.

– Voor pupillen en junioren verandert er niets. Zij trainden al volgens het zomerrooster.
– De senioren, masters en recreanten die tijdelijk op zaterdag trainden om voldoende ruimte te kunnen garanderen, gaan weer terug naar hun normale donderdagavond.

Het rooster ziet er dan als volgt uit:
Donderdags (vanaf morgen dus weer): 
18:00 – 19:15 Sprintgroep weer als één groep (in programma zoveel mogelijk kort sprinten; heeft Ruud over nagedacht).
> Plus de ouders van pupillen ook om 18:00 uur die tegelijk kunnen meedoen en van Ruud een eigen programma krijgen. Komen jullie ook weer?
19:00 – 20:30 Mila & Lange Afstandsgroep.
19:00 – 20:15 Ludwiens loopgroep.

Zaterdag 4 juli geen training, Zondag 5 juli: wedstrijd op onze baan. Schrijf je vooraf in, ter plekke inschrijven is vanuit het nieuwe protocol niet toegestaan. Jezelf opgeven als jurylid kan bij Viktor: wochaarlem@gmail.com.

Maandags:
Vanaf 19:00 uur de sprintgroep, Mila en Lange Afstandsgroep tegelijk. (Let op: alleen als je een lidmaatschap hebt van 2x per week trainen.)

Woensdags:
Geen Mila-lopers meer, alleen de sprinters & technische atleten op uitnodiging van Ruud.

Overzicht per groep:
– Sprinters op maandag om 19:00 uur en op donderdag om 18:00 uur.
– Lopers die 1x per week trainen op donderdag om 19:00 uur.
– Mila & lopers die 2x per week trainen op de maandag & donderdag beiden om 19:00 uur.
– Ludwiens groep weer op donderdag om 19:00 uur.

Nog steeds zijn de regels van het RIVM en het NOC*NSF van kracht, wel met de volgende wijzigingen:

1,5 meter afstand:
Tijdens je training of een wedstrijd geldt de afstandsbeperking dus niet meer. Maar wel vóór, tijdens rustmomenten en na de training. Houd hier wel rekening mee. We vertrouwen op ieders gezonde verstand om bij klachten überhaupt niet te komen trainen.  
Eén van de belangrijke adviezen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen is om de hygiënerichtlijnen te volgen.

Hygiëne:
Al ons trainingsmateriaal wordt voor en na de training schoongemaakt.
Van de leden vragen we om thuis naar de wc te gaan en altijd thuis handen te wassen voor je naar de training komt. Op de club is er natuurlijk een toilet aanwezig maar hoe minder we die gebruiken hoe kleiner de kans is op besmetting.

Kantine:
De kantine is per 1 juli in principe weer geopend. Als we bezetting hebben, die hebben we voor morgen (donderdag 2 juli) nog niet…

Met griepverschijnselen blijf je thuis:
Heb je last van griepverschijnselen zoals: verkoudheid, hoesten, last van de keel, dan blijf je thuis. Heb jij of een van je gezinsleden/huisgenoten koorts blijf je ook thuis.

Bron voor meer informatie: Sportprotocol NOC*NSF & vertaald door de Atletiekunie voor onze sport.

Namens het bestuur & trainers,
Marijke Zwaag & Ruud Wielart.

Geplaatst op
1 juli 2020
Auteur
Marijke Zwaag
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren