Breaking: pupillentraining donderdag op de baan!

De lockdown is verlengd tot tenminste 9 februari. Dat betekent dat de pupillen nog steeds niet in de zaal kunnen trainen. Gelukkig kunnen we nu een alternatief bieden! De donderdagtraining van de pupillen zal vanaf 21 januari buiten op de atletiekbaan worden gehouden. Deze training is van 17.00 tot 18.00, dit geldt zowel voor de A-pupillen als de B-, C-, en minipupillen. Deze training blijft buiten tot het einde van het winterseizoen in maart.

Denk er aan dat het koud kan zijn tijdens de trainingen en dat het ‘s avonds flink kan afkoelen. Veel laagjes, handschoenen en dikke sokken zijn geen overbodige luxe.

Pupillenwedstrijden in 2021: Het is natuurlijk nog onder voorbehoud, maar er zijn al een aantal wedstrijddata voor de pupillen bekend. Namelijk die van de onderlinge oefenwedstrijd en pupillencompetitie. We hopen natuurlijk dat ze door kunnen gaan, dus noteer ze alvast in de agenda’s!

zo 28 maart Oefenwedstrijd

za 10 april Competitiewedstrijd 1

za 5 juni Competitiewedstrijd 2

za 3 juli Competitiewedstrijd 3

Geplaatst op
19 januari 2021
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren