Lions Zeewegrun en AV Haarlem 100 jaar run

Na 2 edities afwezigheid van onze Lions Heuvelloop op 2e Paasdag kunnen we toch nog een evenement organiseren in de regio Kennemerland in 2021. We hebben op zondag 29 aug eenmalig de Lions Zeewegrun in het kader van de viering van 100 jaar Zeeweg door de gemeente Bloemendaal. We hebben ook een prachtig parcours met unieke lokatie voor start en finish: het PWN-Zandwaaiergebied (tegenover de ingang Koevlak) en een leuke ronde over de Zeeweg en door het duingebied weer terug. Om het eenvoudig (en coronaproof!) te houden hebben we maar 1 afstand: 12,1km en het is ook alleen maar een prestatieloop. We starten vanaf 10 uur en al naar gelang de  regelgeving mogelijk in verschillende ‘waves’.
Omdat wij ook 100 jaar bestaan willen we zoveel mogelijk AV Haarlemmers in de laatste ‘wave’ laten starten. We vieren dat allemaal in clubtenue.  We delen de vrijwilligers zo goed mogelijk in zodat zij ook zelf kunnen meedoen indien gewenst. Onze zustervereniging KAV Holland loopt met onze ‘wave’ mee. Kijk voor meer informatie en schrijf je in via de website www.lionsheuvelloop.nl. Bij het inschrijven moet je bij ‘kortingscode’ AvH100 invullen. Je hoeft dan niet te betalen maar mag natuurlijk wel wat doneren voor de goede doelen.

Geplaatst op
1 juli 2021
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren