Zeeweg run

Het ontging weinigen in onze verenging; we hebben toch nog een beetje onze 100 jaar gevierd tijdens de Lions Zeewegrun op zondag 29 aug. Traditioneel organiseren we de Lions Heuvelloop op 2e Paasdag maar nu hebben we ihkv. 100 jaar Zeeweg de Zeewegrun georganiseerd samen met de Lionsclub Zuid Kennemerland. Een eenvoudige editie, dachten we 🙂 Een prachtig start- en finishterrein op de PWN Zandwaaier en een mooie12km route door de duinen en langs de Zeeweg. Wat waren we blij dat we weer iets konden organiseren, de burgemeester glunderde helemaal. Het organiseren bleek achteraf “a hell of a job” met alle maatregelen en instanties maar we kregen het voor elkaar. De deelname viel iets tegen (rond de 220) maar de reacties waren erg positief. Zie ook de links naar het grote stuk in het Haarlems Dagblad en de video van NH-nieuws.https://www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20210829_57637787https://www.nhnieuws.nl/nieuws/290941/hardlopers-als-dartelende-lammetjes-in-de-wei-tijdens-lions-zeewegrun
En we bleken achteraf, de tijden zijn ‘netto’ gerangschikt, toch nog een snelle winnaar te hebben  in Jurian Glas die de 12.1km in 43.44 liep. Onze Daan kon hem niet inhalen maar finishte “netto” mooi als tweede in 44.40.De uitslagen staan op https://uitslagen.nl/uitslag?id=2021082903117
Dank aan alle vrijwilligers van onze club en speciale dank aan onze Paashaas (Jeroen) die voor 1 keer Leeuw was.
En ook goed om te melden dat Boudewijn Stapper onze Heuvelloop-commissie komt versterken om op 18 april 2022 weer de traditionele editie te kunnen organiseren.
Bert Boesten

Geplaatst op
1 september 2021
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren