Grote Clubactie uitleg

Lieve atleten,

Het is weer zo ver! De Grote Clubactie gaat weer van start.

Met het verkopen van loten wordt er geld opgehaald voor de club. Van elk verkocht lot van €3,00 gaat er maar liefst €2,40 naar AV Haarlem.

Wij vragen jou om ons te helpen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Met het geld dat we inzamelen hopen we het komende jaar weer toffe activiteiten voor de jeugd te organiseren.

Mensen die een lot van jou kopen maken kans op verschillende prijzen, Wanneer iemand een lot bij jou aan de deur koopt krijgt diegene een bedankbriefje. De lotnummers van hun gekochte loten kunnen ze terugvinden op hun bankafschrift, zodra het bedrag van de loten geïncasseerd is.

Ook dit jaar is het online-verkopen met QR-code weer mogelijk. De QR-code is te vinden op het boekje of onder deze brief. Mensen kunnen met hun telefoon de QR-code scannen en een lot bij jou kopen.  

Als je een lot via de QR-code verkoopt laat de koper dan wel jouw naam opschrijven als verkoper zodat wij kunnen zien hoeveel loten je hebt verkocht. De 10 beste lotenverkopers krijgen vanuit de club een AV Haarlem shirt met hun naam erop.

Nog een aantal belangrijke datums om goed te onthouden:

Wanneer je nog vragen hebt kun je terecht bij een van de trainers.

Veel succes met verkopen!

Geplaatst op
20 september 2021
Auteur
Dik de Groot
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren