Baanwedstrijden zomerseizoen 2022: Vrijwilligers gevraagd!

Namens de Wedstrijd Organisatie Commissie en de Kantine Commissie van de Stichting Exploitatie Kantine Atletiekbaan Pim Muliersportpark willen wij je hierbij op de hoogte stellen van het wedstrijdprogramma met de atletiekwedstrijden die dit jaar door ons op onze atletiekbaan in Haarlem zullen worden georganiseerd. Alle Coronabeperkingen, die vorig jaar het organiseren van baanatletiekwedstrijden nog moeilijk maakten, zijn nu komen te vervallen. Dit maakt ons blij en betekent dat bij alle baanwedstrijden weer publiek aanwezig mag zijn en ook onze kantine weer normaal open is tijdens wedstrijden.   Om de baanwedstrijden te kunnen organiseren willen wij graag (weer) een beroep doen op jullie bereidwillige inzet, want zonder jullie inzet als vrijwilligers kunnen we natuurlijk geen wedstrijden organiseren. Meld je daarom zo snel mogelijk aan wanneer je bij onze wedstrijden wilt helpen. Gemiddeld helpt een vrijwilliger bij minstens twee wedstrijden mee. Onderstaande wedstrijddata liggen nu al vast voor het baanseizoen 2022.  

WOC wedstrijdprogramma 2022
Zondag27 maartgezamenlijke openingswedstrijd AV Haarlem – KAV Holland
Zondag10 aprilAtletiekunie – U18 / U20 Competitiewedstrijd –  Poule 31
Vrijdagavond20 meiCD Evening games
Zaterdag11 juniAtletiekunie – CD Junioren Competitiewedstrijd – Poule 52
Zaterdag  2 juliPupillen Competitiewedstrijd

Jullie kunnen je nu al aanmelden als jurylid / vrijwilliger via wochaarlem@gmail.com of voor een kantinedienst op kchaarlem@gmail.com, hierbij graag aangeven voor welke wedstrijden je beschikbaar bent. Je kan voor iedere wedstrijd aangeven of je bij een specifieke groep atleten of bij een specifiek onderdeel wilt helpen. Wij zullen je dan voorafgaand aan de betreffende wedstrijden nader op de hoogte stellen.   Wij kijken er naar uit om jullie het komende wedstrijdseizoen weer op de atletiekbaan te mogen ontmoeten en gezamenlijk de wedstrijden voor onze Pupillen, Junioren en Senioren mogelijk te maken. Graag tot dan!  

Met vriendelijke groet, namens WOC en KC, Karin, Viktor, Niels, Roland en Frits.

Geplaatst op
4 maart 2022
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren