Zondag 26 maart 2023: Openingswedstrijd (gratis deelname!)

Op zondag 26 maart zal het baanatletiekseizoen in Haarlem weer starten met de gezamenlijke openingswedstrijd van KAV Holland en AV Haarlem.

Inschrijven kan nu via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/38831/

Deze ‘wedstrijd’ is ideaal om te testen hoe jij er na de winter voor staat. Is je conditie optimaal? Heb je voldoende getraind om mooie prestaties te gaan neerzetten komend baanseizoen? Tijdens deze eerste baanwedstrijd kun je er allemaal achter komen.

Voor kinderen die nooit eerder een wedstrijd deden, is dit ideaal: je kunt het gewoon eens proberen! ’s Ochtends hebben we een compact programma voor de pupillen. ‘s Middags kunnen junioren, senioren en masters zelf bepalen op welke onderdelen ze uitkomen. Ideaal toch? En ons eigen ET-team zorgt ervoor dat jouw tijden tot op de honderdste kloppen! We verwachten dat ouders ons als organisatie een handje helpen in de kantine of op de baan zodat de onderdelen vlot verlopen. Ook oudere atleten vragen we om ’s ochtends mee te helpen.

Geplaatst op
20 maart 2023
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren