VRIJWILLIGERS BEDANKT!

Beste vrijwilliger,

Deze week 7 december was de dag van de vrijwilliger, helaas kwamen we daar pas achter op de dag zelf. Een gemiste kans…, misschien wel, maar de waardering voor alles wat jullie voor av Haarlem en de atletiek in Haarlem doen is er niet minder om. We willen alle vrijwilligers bedanken voor het meedenken, de support, de goede zorgen, de fijne samenwerking en voor de vriendschap. We zijn ontzettend blij met jullie. We doen het samen voor onze club. Jullie inzet wordt zeer gewaardeerd en we hopen dat we in 2024 ook weer op jullie mogen rekenen.

Wil jij ook meehelpen of meebouwen aan de atletiek in Haarlem en omgeving in 2024, meld je dan aan bij je trainer, een commissie of bestuurslid of meld je aan bij jaap.van.deursen@avhaarlem.nl of Rene.van.leeuwen@outlook.com. Het maakt niet uit of je incidenteel wilt helpen bij een wedstrijd, in de kantine of deel wilt zijn van een commissie, zoals externe communicatie/ PR of Technische Commissie. Jullie hulp is zeer welkom en wordt bijzonder gewaardeerd.

5

Geplaatst op
12 december 2023
Auteur
dickb
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren