Jubileum

AV Haarlem wordt 100 jaar in 2020. In verband met de beperkingen door het Coronavirus, kan de Familiedag niet doorgaan. Het wordt een 100 + 1 jubileum in 2021.

De belangrijkste data op een rijtje:
– Zaterdagavond 4 januari 2020 Nieuwjaarsborrel met uitreiking prestatiebekers en onthulling sponsorbord in de kantine. – Check
– Op 20 juni komt er een gezellige Familiedag met spelletjes, BBQ en meer…
– Op 20 september zijn onze jaarlijkse Clubkampioenschappen – onder voorbehoud of het lukt met de organisatie binnen het protocol etc.
– Zaterdagavond 24 oktober 2020 Jubileumfeest. – ook onder voorbehoud…

Lionsloop 13 april 2020 (Tweede Paasdag) – dit wordt 2021…

Vanwege ons 100-jarig bestaan kunt u bij inschrijving voor de Lionsloop 3 gratis voorbereidingstrainingen volgen bij de Lange Afstandsgroep. Zij trainen op donderdagavond van 19:00 – 20:45 uur op de atletiekbaan in Haarlem o.l.v. Ruud Wielart.

Het lijkt ons ideaal als u aansluit op 3 van de 4 donderdagavonden in maart 2021. De trainingsgroep is heel divers in niveau maar u zult merken dat de training voor iedereen zinvol is. Ruud is een zeer ervaren trainer met een lange historie in de atletiek- en voetbalwereld. Het fijne hieraan is dat u zo kennismaakt met andere lopers.

Aanmelden vooraf mag, maar hoeft niet per se. Het kan per e-mail naar: lionslooptraining@avhaarlem.nl. Wat voor ons namelijk het makkelijkste is: kom gewoon naar de atletiekbaan op de Jaap Edenlaan 4 in sportkleding en zoek even contact met andere lopers of Ruud zelf. We zijn een kleine, overzichtelijke vereniging dus dat lukt altijd. U loopt lekker een aantal rondes op de baan mee in en daarna start de warming-up, gevolgd door loopscholing en het loopprogramma. Uiteraard stemt u met Ruud af wat binnen uw mogelijkheden behoort.

Na afloop is de mogelijkheid om nog na te praten in onze kantine. Smaken de 3 trainingen vervolgens naar meer? Uiteraard mag u zich inschrijven bij onze club, bijvoorbeeld voor 1x per week trainen wat al kan vanaf 13,20 euro per maand. Let op: onze lidmaatschappen zijn alleen mogelijk per half jaar of per jaar.

Speciale actie:

Voor collega sportverenigingen (niet alleen atletiek) is er de mogelijkheid om ons 100-jarig bestaan mee te vieren door met 10 deelnemers 10 km (=100km) te lopen. Dat kan tegen een speciaal tarief van Eur 100,- voor het team. Inschrijving gaat via www.lionsheuvelloop.nl

Jubileumkleding voor leden:

In 2020 bestaat de club 100 jaar! Ter ere van het jubileum heeft de jubileumcommissie een trui en een shirt laten ontwerpen.

Je kan weer truien en shirts bestellen via onderstaande bestelformulieren! Bestellen kan tot en met maart bestellen, waarna we alles in een keer zullen bestellen bij de leverancier.

Wil je nu graag nog een trui of T-shirt? Bestel nu snel via de onderstaande link:

Klik hier voor het bestelformulier van de jubileumtruien.

Klik hier voor het bestelformulier van de jubileumshirts.

Annuleren