Crossseizoen begonnen

In het weekend dat de wintertrainingen op de baan begonnen, startte ook het crossseizoen met twee wedstrijden. Zaterdag was er de eerste van drie KNAU-crossen. Deze vond plaats in de bossen van camping Bakkum bij Castricum. En zondag was er de eerste cross van een circuit van zes wedstrijden om de Kennemer Cross Cup, in onze eigen Haarlemmerhout. Hij werd georganiseerd door de lange-afstandgroep van AV Haarlem.
In Bakkum deden twaalf atleten van AV Haarlem mee. En ze deden het goed. Een paar resultaten pikken we eruit. Siem Boot werd vierde bij de pupillen A1, Katinka Becker derde bij de meisjes C (ze is eerstejaars!) en Jirina van Kesteren eerste bij de meisjes AB. Een eervolle vermelding voor Anouck Marchand, zij werd in haar allereerste wedstrijd achtste bij de B-meisjes.
De uitslagen van de wedstrijd van zondag zijn nog niet gepubliceerd. Maar we kunnen wel al melden dat het heel erg druk was, dat Siem en Katinka weer meededen en dat ze allebei een heel goede prestatie neerzette: Siem werd nipt tweede en Katinka eerste.

Geplaatst op
14 november 2005
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren