Jongens C naar gebiedsfinale

Mede dankzij een fenomenale 1,65 meter hoog van Gydo van de Pieterman en een mooie 15.2 op de 100 meter horden van Alex Overkamp is de jongens C-ploeg zeker van een plek in de gebiedsfinale van de competitie. De sterke ploeg eindigde na twee wedstrijden met 10.352 punten als derde in de poule na Clytoneus en Pijnenburg. De afstand tot Pijnenburg bedroeg slechts 6 schamele puntjes. In de gebiedsfinale strijden de beste ploegen van vier poules tegen elkaar. De finale wordt op 17 juni gehouden in Krommenie bij AV Lycurgus. De uitslagen van de wedstrijd van gisteren in Utrecht, waaraan drie AV-Haarlemploegen deelnamen, staan bij het uitslagenoverzicht.
Ook de jongens D en de meisjes C waren gisteren actief in Utrecht, bij AV Phoenix. Hoewel zij de gebiedsfinale hoogstwaarschijnlijk niet zullen halen – de optellingen moeten nog gedaan worden en er waren problemen met de uitslag van de 1000 meter van de jongens D – hebben ook zij prima gepresteerd. Een paar hoogtepunten: Tjalling Haye liep 11.2 over de 80 meter, Dik de Groot sprong 1,40 m. hoog, Ronja Metten liep 3.40.1 op de 1000 meter en Leonie van der Heijden werd derde met een speerworp van 19,45 m.

Geplaatst op
21 mei 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren