PR’s voor Wouter van Gorselen en Rolf Bruijn

Wouter van Gorselen en Rolf Bruijn hebben elk twee PR’s gelopen tijdens de tweede competiewedstrijd van de senioren. Wouter realiseerde een tijd van 11.52 sec. op de 100 meter en 23.52 op de 200 meter. Beide met reglementaire wind. Rolf verbeterde zijn 400 metertijd tot 53.81 sec. Ook Rolf verbeterde zijn 200 metertijd: 24.51 sec. Dit alles gebeurde op de tweede competitiewedstrijd voor de senioren, die gehouden werd in Amersfoort. Mede dank zij hun prestaties werd de seniorenploeg zevende in een veld van zestien ploegen. Landelijk staat de ploeg na twee wedstrijden 38e. Na drie wedstrijden blijven alleen de beste 36 in de tweede divisie. Alle andere gaan naar de derde divisie.

Geplaatst op
21 mei 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren