Crossen door de modder

Tien AV-Haarlematleten stonden vandaag aan de start in het recreatiegebied ‘t Twiske bij Landsmeer. Het was een echte cross: lekker rennen over graspollen, door modder en over een paar venijnige heuveltjes. En stond een stevige bries, en zeker de eerste groepen hadden te maken met korte buitjes. Vijf van de AV-Haarlemmers liepen de eerste cross van hun leven en waren bij de start best zenuwachtig. Maar wat deden ze het goed. Zo werd B-pupil Jason Komen negende van de 50 deelnemers. En de andere nieuwkomers zaten allemaal “in het linker rijtje”, dus in de snelste helft. Bij de meer ervaren lopers was er een tweede plaats van Larissa Scholten bij de A-junioren. Klik hier voor alle uitslagen.

Geplaatst op
25 november 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren