AV-Haarlemmers bij studentenkampioenschappen

Tijdens de Pinksterdagen kwamen drie AV-Haarlemmers in actie op het NK voor studenten in Amsterdam Watergraafsmeer op de atletiekbaan van AV’23 en Aquila. Jirina behaalde een vet PR op de 400 m. door een tijd van 61,58 sec. te lopen. Rolf naderde zijn nog verse PR op de 400 m. met 0,02 sec., 53,51 sec. en werd hiermee vijfde in zijn serie. Bij het hinkstapspringen evenaarde Niels Ran in zijn eerste poging zijn PR van 12,70 m. Op de tweede dag was Jirina van Kesteren de eerste AV Haarlem atlete die in actie kwam. Zij werd vierde op de 400m horden in een tijd van 68,78 sec. Op de 200m werd Rolf Bruijn, ondanks een pijnlijke spier, twaalfde met een tijd van 24,35 sec. Niels Ran zal zich deze wedstrijd vooral herinneren door het noodweer dat zich afspeelde in de atmosfeer boven de atletiekbaan, juist toen hij aan de beurt was voor hoog en verspringen. Resultaat: 1,75 m. met hoogspringen en 5,76 m. met ver.

Geplaatst op
27 mei 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren