Clubrecords Tara van Schie bij meerkamp

Met overmacht heeft Tara van Schie de traditionele pinkstermeerkamp van AV Startbaan gewonnen. De Haarlematlete verbeterde bij de B-junioren twee clubrecords en noteerde bijna alleen maar persoonlijke records. Het begon zaterdag meteen al goed bij het eerste onderdeel, de 100 meter horden. Hier scherpte ze haar eigen clubrecord aan van 16,33 naar 16,14 sec. Verder mochten het kogelstoten (11,42 meter), de 200 meter (27,14 sec.) en het verspringen (5,24 meter) er beslist zijn. Een en ander resulteerde in een nieuw clubrecord puntentotaal van 4046 punten. Het oude record van 3769 punten dateerde van 2004 en stond op naam van Jirina van Kesteren. Een flink verschil dus. Gefeliciteerd, Tara. Op naar het Nederlands kampioenschap meerkamp in Emmeloord op 15 en 16 september!

Ook Anouck Marchand (A-junior) en Gydo van de Pieterman (B-junior) waren in Amstelveen van de partij. Anouck draaide vijf onderdelen naar behoren, maar moest daarna de strijd staken. Ze bleef hierdoor steken op 1359 punten.

Geplaatst op
28 mei 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren