Open Eindhovense 2007

Op de eerste echte zomerse dag van deze zomer kwamen in Eindhoven, ondanks de vakantie periode, twee AV Haarlemmers in actie op 5de wedstrijd van het nationale baancircuit.
Het meest spraakmakende resultaat was zonder twijfel de goede tijd voor Godfrey Ramokone op de 1500m.
In de B-finale kwam onze Zuid-Afrikaanse vriend als 3de over de streep in een tijd van 3:59.59s. Tot 100m voor de streep liep Godfrey zelfs aan kop, nadat hij na 1300m de eindsprint had ingezet. Echter twee atleten konden Godfrey’s eindsprint overtreffen en finishte vlak voordat Godfrey dat deed. De eindtijd van Godfrey was trouwens maar een seconde boven zijn pr. Onder betere windomstandigheden en meer constante ronde-tijden had een pr zeker mogelijk geweest.
Op de 400m kwam Rolf Bruijn in actie.
Hij debuteerde in Eindhoven in het nationale baancircuit, maar kwam helaas niet tot een tijd in de buurt van zijn pr. In de 1ste 400m serie van de dag finishte Rolf nog wel als tweede in een tijd van 54.04s. Tot 200m voor de finishlijn leek een goede tijd in de maak, met een doorkomst laag in de 24s. Echter de wind en vermoeidheid maakten het voor Rolf uiteindelijk niet mogelijk om weer eens onder de 54s te duiken.

Foto’s komen binnenkort op deze site te staan.

Geplaatst op
14 juli 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren