Toptijd op de 5000m voor Godfrey in België

Onze Zuid-Afrikaanse vriend Godfrey Ramokone heeft zaterdag 28 juli tijdens de KBC Nacht van de Atletiek in het Belgisch Limburgse plaatsje Heusden laten zien in uitstekende vorm te verkeren. In de derde en laatste serie van de 5000m tijdens het na-programma van de KBC Nacht van de Atletiek meeting, liep Godfrey de hele race in de voorste regionen. Hoewel de rondjes zeker niet in een mooie constante snelheid gelopen werden, liet Godfrey een Belg en een Ier tempo maken. Pas op de laatste 100m kwam Godfrey door middel van een mooie versnelling op kop en stond die ook niet meer af. Eindtijd: 14:51.23 min. De doelstelling van Godfrey in Heusden was om onder de 15 minuten te lopen. Godfrey slaagde hier dus ruimschoots in.

Foto’s van de KBC Nacht van de Atletiek zijn hier te bekijken.

Geplaatst op
28 juli 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren