Mondo Keien Meeting 2007

Op zaterdagavond 4 augustus 2007 organiseert Stichting evenementen A.V. de Keien de 14de editie van de Nationale MONDO Keien Meeting. Deze meeting geldt als de 6de wedstrijd van het nationale baancircuit en wordt gehouden in atletiekstadion “De Kuip” in Uden. Dit stadion heeft sinds enkele weken, als enige atletiekbaan in Nederland, de beschikking over een MONDO kunststof rondbaan. Dit type ondergrond wordt wereldwijd gezien als de snelste.
Naast de meeting is er ook een voorprogramma voor sprinters en een avondprogramma voor mila-atleten.

Tot nu toe hebben drie AV Haarlemmers zich ingeschreven. Wouter van Gorselen en Rolf Bruijn gaan op deze snelle baan proberen hun pr’s op de 200m te verbeteren en Godfrey Ramokone gaat, op zijn favoriete onderdeel de 3000m steeple, de strijd aan met enkele internationale toppers.

Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden via deze link.

Geplaatst op
4 augustus 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren