Onderlinge wedstrijden op 30 september

Op zondag 30 september zijn de onderlinge wedstrijden. Voor nieuwkomers bij de club even wat uitleg: hierbij strijden de atleten van de club tegen elkaar, uiteraard per leeftijdsklasse. Er zijn dus geen atleten van andere clubs. De senioren en junioren A en B doen een vijfkamp, de andere categorieën werken een vierkamp af. Er zit altijd een sprintnummer, een springnummer, een werpnummer en een lange afstand bij. Alleen de langeafstandlopers hebben een afwijkend programma; zij lopen een 10.000 meter.
Aan het eind van de dag worden veel prijzen uitgereikt. Het is altijd een gezellige, goedbezochte wedstrijd. In principe doet iedere AV Haarlem atleet hier aan mee. Dus houdt de agenda vrij op 30 september.

Geplaatst op
4 september 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren