KAV Holland Cross

Aan de 1ste wedstrijd van de Kennemercrosscup 2007-2008, de KAV Holland Cross, hebben zondag 4 november drie AV Haarlemmers meegedaan.
AV Haarlem B-juniore Katincka Becker behaalde een keurige tweede plaats op de 3300 m cross voor neoseniores en AB-meisjes. Het verschil met de twee jaar oudere winnares was maar 5 sec. Katincka liep een tijd van 14:49 min.
1ste jaar senior Simon Nijland finishte in de neo-senioren en AB-junioren groep, die ook 3300 m moesten crossen, als 9de in een tijd van 12:33 min.
In de senioren groep, die een afstand van 9900 m moesten overbruggen, was er een 7de plaats voor AV Haarlemmer Bas Gevaert. Bas liep een tijd van 38:50 min.
Helaas konden cross-toppers Godfrey Ramokone en Anton Lefeber door blessureleed niet mee doen. Hopelijk zijn zij er de volgende keer in Wijk aan Zee wel weer bij.
Bij de recreanten een verrassende deelnemer namens AV Haarlem, niemand minder dan voormalig top-sprinter René Moesman maakte zijn afwachting op de 4800m voor mannen recreanten. In die groep werd René verdienstelijk 6de met een tijd van 23:27 min.
Naar mijn weten hebben verder geen andere AV Haarlemmers meegedaan aan de KAV Holland Cross. Mocht dit niet correct zijn, stuur mij dan een mailtje via dit mailadres.

Geplaatst op
6 november 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren