49e Internationale VGZ Warandeloop Tilburg

In het weekend van 10 en 11 november vindt in de omgeving van Tilburg de 49ste editie van één van de grootste cross hardloopevenementen van Europa plaats, de Internationale VGZ Warandeloop. De zaterdag staat in het teken van junioren en pupillen wedstrijden en wordt ook wel de Nationale Jeugd Crossdag genoemd. Hier kunnen ook scholen zich voor opgeven.
Op de zondag komen de oudste junioren, senioren en masters op verschillende afstanden aan bod en tijdens de elite 10 km crossloop zullen Nederlandse, zoals Kamiel Maase, en internationale toppers in actie komen.
Veel meer informatie over deze twee dagen is uiteraard te vinden op de site van de VGZ Warandeloop Tilburg.
De voorinschrijving via internet sluit op maandag 5 november. Geinteresseerden worden aangeraden zich in te schrijven op deze manier. Bij na-inschrijving wordt een 50% toeslag gevraagd.

Geplaatst op
10 november 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren