Senioren winnen in Alkmaar

Na tweemaal een tweede plaats wisten de heren senioren vandaag de derde wedstrijd in de competitie derde divisie winnend af te sluiten. Er was weer een supersnelle 400 meter van Jurgen Wielart en Niels Ran sprong verder dan ooit, zowel met verspringen als hinkstapsprong. En er waren degelijke prestaties van Simon Nijland op de 800 meter en Wouter van Gorselen op de sprintnummers en ook de Zweedse estafette was prima. Er werden 8354 punten verzameld. Het is nu afwachten of dit landelijk gezien genoeg is op bij de beste acht ploegen te eindigen. Want dan mag de ploeg meestrijden om promotie naar de tweede divisie.
De wedstrijd vond plaats bij AV Hylas in Alkmaar. Er deden 17 ploegen mee. Alle uitslagen staan hier.

Geplaatst op
6 juni 2010
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren