Herenploeg geplaatst voor promotiewedstrijd

Het is nu zeker. Onze herenploeg heeft zich geplaatst voor de promotiewedstrijd van 19 september. Maar het is wel kantje-boord geweest. ‘We’ zijn achtste geworden met maar één puntje voorsprong op AV Furtuna uit Vlaardingen: 22.958 punten tegen 22.957 punten. De wedstrijd van 19 september gaat tussen de vijf poulewinnaars van de derde divisie (Atverni, Maastricht, Lycurgus, Flevo Delta en Typhoon) aangevuld met de drie ploegen die vervolgens de meeste punten hadden (Ilion, Wijchen en Haarlem) plus de vier slechtste ploegen uit de tweede divisie (CAV Energie, Haarlemmermeer, Ceasar en HAC). Voor die laatste vier is het dus een degradatiewedstrijd. Maar omdat HAC een voorrondewedstrijd gemist heeft degradeert deze club sowieso. Zijn plaats wordt nu ingenomen door nummer 9 van de derde divisie: AV Fortuna. De vier beste ploegen op 19 september gaan naar de tweede divisie (of blijven daar).
Waar de wedstrijd wordt gehouden is nog niet bekend. Maar noteert u de datum maar vast in uw agenda. De ploeg zal zeker uw aanmoedigingen kunnen gebruiken.

Geplaatst op
8 juni 2010
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren